Mobirise

Tilat

Toimitilamme sijaitsevat ihanan vanhan hirsitalon nurkkauksessa Joensuun Hasanniemessä puistojen, leikkipuiston ja vesistön likellä osoitteessa Länsiviitta 2 (jokiaseman pihapiirissä). Luonnon rauha ja ympäristön tarjoamat mahdollisuudet eivät jää kävijöiltämme huomaamatta. Esteettömät tilamme ovat kodikkaat, monipuoliset ja sopivat hyvin eri käyttötarkoituksiin.

Kun astut sisään punahirsisen talon nurkkaovesta, niin olet tullut Viitalle. Viitalla tilaa on yhteensä 160m²:n. Ulko-ovesta eteisen kautta käy kulku somaan odotustilaan. Odotustilasta aukeaa näkymä terapiakeittiöön. Odotustilan vieressä on viihtyisä toimisto/terapiahuone. Odotustilasta on kulku saleihin, joista pienempi on 25m² ja isompi yli 40m². Molemmat salimme ovat monipuolisesti terapiakäyttöön suunnitellulla välineistöllä varusteltuja ja muunneltavissa tarpeiden mukaan. Ison salin yhteydessä on inva-WC.

Tilojamme alivuokralaisina käyttävät Toimintaterapia S. Hiltunen, Fysioterapia Onneli sekä Puheterapeutti Marja-Leena Vartiainen. Melkoinen asiantuntijajoukko löytyy siis samojen seinien sisältä. 

Yhteystiedot
Meistä

Perustettu 2010
Y-tunnus 2504505-3

Sosiaalinen media

Created with Mobirise page creator